31 Temmuz 2010 Cumartesi

Miley ile Vanessa Yine Kapıştılar!



Miley ile Vanessa bir zamanlar çok iyi iki arkadaştılar.Fakat Vanessa'nın Mileye senin dişlerin çok kötü gözüküyor demesi ve Mileyninde Vanessayı artık hiç güzel bulmuyorum demesi dostluklarına büyük hasar vermişti.Herneyse Gelgelelim bu zamana..Bu seferki tartışmalarının konusu Zac.Hepimiz biliyoruz ki Miley ile Zac yeni projeleri olan gidget isimli tiyatroda boy gösterecekler.Bu tiyatro için görüşmeler yapıyor vede cafelerde buluşuyorlardı.Evet çokta eğleniyorlardı.Vanessayı bu durum germişti.Vanessa"Sen Zackten hoşlanıyormusun"sorusuyla Mileyi araması gerginliği iki katına katlamıştı.Mileynin bu soruya cevabı"Evet Zac çok yakışıklı fakat bensenin bildiğin arkadaş sevgilisi çalan kişilerden değilim" diyip telefonu yüzüne kapaması sonucunda artık hiç arkadaş olamayacakları anlaşıldı.

Miley'nin Fanlarına Yazdığı Mektup



Sevgili fanlarıma;

Hepiniz benim kalbime en yakın şeylersiniz ve bazılarınızın ben twitter'ımı sildiğimden beri beni eskisi kadar umursamadığınızı duymak ruhumu parçalıyor. Bu, sizlere bağlı kalmanın muhteşem bir yoluydu ve o süre boyunca gerçekten daha çok arkadaşmışız gibi hissettim. Twitter doğru sebep için kullanıldığı sürece güzel bir şey. Bazen çalışmayı hesaba aldığınızda inanması zor olsa da işimi çok seviyorum.

Fakat sonuç olarak bu hala bir iş ve benim de biraz 'normal' bir hayata ihtiyacım var. Bana en yakın olanlara sık sık çok fazla özel hayatımın olmadığı ve bunun bir parçasının benim hatam olduğu konusunda şikayet ederim. Dünyaya yaptığım işi anlatan kişi benken, hayatımı toplum gözü önünde yaşadığım konusunda nasıl sızlanabilirim? Benim hayatımda yer alan bazı şeyler sadece benim hayatımda söylenmeli, dedikodu sitelerinde değil.

Hiçbir hayranımın onları sevmediğimi ya da umursamadığımı düşünmesini istemem AMA, aynı sevgi ve saygıyı paylaşarak benim de bir insan olarak büyüyüp hatalar yapabilmem için kendi alanıma ihtiyacım var. Kendi başıma yaşayıp öğrenebilmeliyim. Şov dünyasını asla bırakmak istemiyorum, bu benim hayatım, benim aşkım ve benim tutkum ama özel hayatımı başka insanların eğlencesi haline getiremem.

Twitter bıraktığım tek şey değil. Bu, bu özel siteye karşı bir saldırı değil, ben sadece tüm dünyadaki çocukların Cyberspace'ten uzaklaşıp biraz vakit geçirebileceğini düşünüyorum. Benim internetle olan problemim, negatifliği çok ulaşılabilir kılması. Bu insanlara, başkalarının hislerini herhangi bir neden olmadan incitme izni veriyor.

Bu gerçek dünya değil. Sadece bu değil, ama eğer birşeyler hakkında 'twit' yollamak yerine eğlendiğimiz şeyi yapmakla daha fazla vakit geçirirsek, yaşamlarımızdan çok daha fazla zevk alırız. Gerçekten çok az boş zamanım var ve sahip olduğum dakikaları ailem ve arkadaşlarımla geçirmeli ve bunun her dakikasını sevmeliyim.

Şimdi tabiki Liam'ın benim twitter'ımı kapatma sebebim olduğuna dair çok fazla söylenti var. Umarım benim gerçek hayranlarım bunun ne kadar aptalca olduğunu biliyordur. Ona, birinin onun adıyla sahte bir twitter hesabı aldığını söyledim ve ikimiz bunun ne kadar saçma olduğu hakkında konuştuk. Liam muhteşem bir arkadaş ve benden sayfamı silmemi istemedi, sadece o sitede ne kadar zaman harcadığımı fark etmemi sağladı.

Umarım hepiniz benim için ne anlam ifade ettiğinizi ve hepinizi ayrı ayrı ne kadar umursadığımı biliyorsunuzdur. Mileyworld ve MileyCyrus.com'dan daha önce twitter'da yaptığım gibi iletişim kurmaya devam edeceğim.

Hepinizi seviyorum.

Sevgiler,

Miley Cyrus

29 Temmuz 2010 Perşembe

Miley İle Liam'ın Öpüşme Sahnesi



Hollywood'un en ünlü genç yıldızı Miley Cyrus ile önce rol arkadaşı sonra sevgilisi olan Liam Hemsworth
, sevgilisi ile ilk öpüşmelerinin The Last Song filminin setinde olduğunu söyledi.

Genç Avustralyalı aktör katıldığı bir radyo programında o anı şöyle anlattı:

"İkimiz de setteydik. Sadece çekilmesi gereken bir sahneydi. Suyun içinde koşuyorduk, birbirimizin üstüne su sıçratıyorduk... Kısacası eğleniyorduk."

Sonra sahnenin ortasında yönetmen Julie Anne Robinson "öpüşün" diye bağırdı. Biz de birbirimize döndük ve öpüşmeye başladık.Liam Hemsworth ilk öpüşmeleri bu şekilde gerçekleştiği için hayal kırıklığı yaşamadığını da sözlerine ekledi.

20 yaşındaki aktör Miley Cyrus ile yakınlaşmalarının da aslında kaçınılmaz olduğunu da şu sözlerle dile getirdi.

Filmin çekimleri için bir adada bulunuyorduk Uzak bir bölgeydi orası. Özellikle de Holywood ile kıyaslandığında.

Rol arkadaşıydık ve işimiz gereği her an birlikte olmamız gerekiyordu. Birbirimizden başka arkadaşımız da yoktu.Bu yüzden Miley bana ben de Miley'e tutundum.

Miley Haiti'ye Yardım İçin Çalışıyor



Genç şarkıcı Miley Cyrus, bir çok Amerika'lı ünlü gibi Haiti'de yaşayan deprem madurlarına yardım etmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz gün erkek arkadaşı Liam Hemsworth ile görüntülenen güzel yıldız,düzenlenen yardım kampanyalarına destek verdiklerini ve bu durumdan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Bir online açıkartırma kampanyasına katılacağını, bir çok arkadaşını da davet ettiğini, onlarında buna sıcak baktıklarını söyledi.

Miley Asla Bıçak Altına Yatmayacak



Miley Cyrus, gençleşmek uğruna bıçak altına yatmayacağını açıkladı. Babasının kendisine bu konuda çok sıkı kurallar getirdiğini belirten Cyrus, `Babam şimdiden bu konuları benimle konuştu. İleride gençleşmek için estetik operasyon geçirmeyeceğim. Dişlerimde biraz bozukluk var ama babam onları bile düzeltmemi istemiyor` dedi.

Grease Yeniden...



Ülkemizde geçtiğimiz haftalarda sahnelenen ve büyük ilgi gören efsanevi müzikal Grease, yeniden beyazperdede olacak. 1978`de çekilen ilk versiyonunda başrolleri paylaşanJohn Travolta ve Olivia Newton yerine de Hollywood`un yeni nesil oyuncuları yer alacak. Broadway`de sahnelendiği ilk günden itibaren beğeni toplayan Grease, 1970`li yılların genç kitlesi üzerinde büyük etki bırakmıştı. Gençlerin müzikale duyduğu ilgiden yola çıkan yapımcılar, müzikalin beyazperdeye uyarlanacak yeni versiyonunda onların hayran olduğu iki ismi tercih etti. Disney Channel`da başladıkları kariyerlerine her geçen gün yeni başarılar ekleyen Miley Cyrus ve Zac Efron`da karar kılan yapımcılar, ekibin geri kalanını da genç oyunculardan seçecek. Önümüzdeki ay çekilecek filmin, gişede başarılı olması bekleniyor.

Miley Evlenmeye Hazır!



Henüz 17 yaşında olan Amerikalı genç şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, kendisini evliliğe hazır hissettiğini dile getirdi. Bir süredir meslektaşı Liam Hemsworth`la beraber olan güzel yıldız, `Bu yıl 18 yaşına girmek için sabırsızlanıyorum. Bir an önce Liam`la evlenmek en büyük hayalim. Eskiden evlilikten korkardım ama onun sayesinde tüm korkularım geçti` diye konuştu.

Taylor`ı Dövme Yaptırması İçin İkna Edecek



Amerikalı genç yıldız Miley Cyrus, yakın arkadaşı Taylor Swift`i dövme yaptırması konusunda ikna etmeye çalışıyor. Sol göğsünün altında `Just Breathe` (Sadece nefes al) yazılı bir dövmesi bulunan Cyrus, `Taylor benim dövmeme bayıldı ama kendisi dövme yaptırmaktan çok korkuyor. Bu yüzden onu ikna etmeye çalışıyorum, vücudunda bir dövmesi bile yok` şeklinde konuştu. Taylor Swift ise annesinin dövme yaptırmasına çok kızacağını bildiği için bugüne kadar hiç dövme yaptırmadığını dile getirdi.

Yaşı için Fazla Seksi



Oynadığı Filmlerden Çok Özel Hayatıyla Gündemde Olan
Miley Cyrus, Son Dönemde İpin Ucunu İyice Kaçırdı.

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen uygunsuz davranışlarıyla dikkat çeken Cyrus'a, ABD basını da eleştiri oklarını yöneltmeye başladı. Son birkaçkonserinde yaptığı seksidanslarla dikkat çeken Cyrus'ın;ailesinin ihmalkârlığı nedeniyle böyle davrandığı söyleniyor. Gece gezmelerine de ağırlık veren genç yıldızın sonunun böyle giderse Britney Spears veLindsay Lohan gibi olacağı iddia ediliyor. Miley Cyrus'un bu uygunsuz halleri nedeniyle ençok menajerliğini de üstlenenbabası Billy Ray Cyrus eleştiriliyor.

Miley Cyrus'tan Lezbiyen Öpücük



17 Yaşındaki
Miley Cyrus, Britain's Got Talent Adlı Tv Programında Sergilediği Performansla İlgili Eleştiri Almaya Devam Ediyor.

17 yaşındaki Miley Cyrus, Britain's Got Talent adlı TVprogramında sergilediğiperformansla ilgili eleştiri almaya devam ediyor. ı Can't be Tamed şarkısını söylerken bir bayan dansçı ile dudak dudağa öpüşen Miley Cyrus, olayın büyümesiyle ilgili basını suçluyor. Kendi websitesiüzerinden yaptığı açıklamada şunları yazdı:

…Artık bunun üstesinden gelin! Hiçbir şey olmadı! Dünyadabundan çok daha önemli şeyler oluyor. Sözde performansımsırasında bir kızı öpmüşüm… Size söz veriyorum ki onu öpmedim. Zaten böyle bir şovda gereği ne olursa olsun iki kişinin birbirini öpmesi çok iğrenç…

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Dünden Bugüne Miley Cyrus


  • Miley Cyrus,şuanda dördüncü sezonuna giren Disney Channel dizisi "Hannah Montana"nın başrolünde oynuyor.Ayrıca uzun metrajlı "Hannah Montana:The Movie"nin başrolünde de kamera karşısına geçti.
  • "Bolt" adlı animasyon filminde Penny karakterini seslendirdi."Hannah Montana/Miley Cyrus:Best of Both World Concert Tour" adlı 3 boyutlu filmle gişe rekorları kırdı.
  • Miley Cyrus,çok sayıda platin plak ödülünü elde etti.Üç yıldan az sürede 1 numaraya çıkmış dört adet albüme imzasını atan en genç şarkıcı ünvanına da sahip oldu.
  • Listelerde 1 numaraya çıkan "Party in the USA" adlı hit parçayı da barındıran "The Time Of Our Lives" adlı albümüyle yine büyük başarı elde etti.
  • Kızımızın bir de kitabı var:"Miles to go".Bu kitabında,Tennessee eyaletindeki kökenlerinden başlayarak televizyon,müzik ve film alanındaki rekorlarla dolu zaferlerinin heyecanını anlattığı ilham verici öyküsünü okurlarıyla paylaştı.
  • Miley,moda alanına da el atarak,BCBG Max Azria Gruop adlı şirketin tasarımcısı Max Azria ile birlikte,Walmart'a özel yeni giysi çizgileri yaratmak için Miley Cyrus & Max Azria adlı yeni bir şirket kurdu.

Miley Cephesinden Son Haber !



Justin Bieber ile Miley Cyrus,geçtiğimiz ay bir akşam birlikte yemek yediler!Elbette onları birlikte görenler hemen söylentileri başlattılar,ama durum pek de öyle değil.Miley,yedikleri yemeğin sadece bir iş yemeği olduğunu söylerken Justinde Miley'nin hiç tipi olmadığını söyledi.Bu "iş yemeği"nin konusu ise aslında birlikte yapacakları düetmiş.Acaba nasıl bir şarkıda düet yapacaklar?Merakla bekliyoruz doğrusu.

Tarzını Mercek Altına Alalım!



Bazen sportif bir çıtırık,bazen tam bir rock'n roll fıstık,arada da kokoş bir kadın gibi giyinen Miley'nin her haliyle oldukça iddalı olduğu gözümüzden kaçmıyor.

  • Günlük yaşamında sokakta gezerken ya da bisikletle dolaşırken tıpkı senin benim gibi sıradan kıyafetler giymeyi tercih ediyor.Bir beyaz tişört,bir şort ya da eşofman...
  • Özellikle "Hannah Montana"da cici bici bir kız gibi giyinmekte ona yakışıyor.
  • Bazende tıpkı Lady Gaga gibi süslü püslü kostümleri tercih ediyor.
  • Canı bazen büyük bir kadın gibi giyinmek istiyor.Üstelik o zamanlar gayet de seksi görünüyor.
  • Aksesuarlara bayılıyor.Özellikle enteresan yüzükleri çok seviyor.

Hannah Montana



Oyuncular :

Miley Cyrus ; Miley Stewart/Hannah Montana rolünde
Emily Osment ; Lilly Truscott rolünde
Mitchell Musso ; Oliver Osken Oken rolünde
Jason Earles ; Jason Stewart rolünde
Billy Ray Cyrus ; Robby Ray Stewart rolünde
Moises Arias ; Rico rolünde

Konusu :

Disney Channel'da yayınlanan Hannah Montana;bir yandan sıradan bir genç kız,diğer yandansa ünlü bir pop yıldızı olan on dört yaşındaki Miley Stewart'ın ikili yaşamını konu alıyor.

Diziden Bonuslar :

  • Miley Cyrus'un gerçek adının "Destiny Hope Cyrus" olduğunu biliyor muydun?Şarkıcı babası Billy Ray Cyrus,önce kızına "Smiley" adını veriyor ve bu isim daha sonra kısaltılınca "Miley"e dönüşüyor.Destiny'de bu takma ismi çok sevmiş olmalı ki şuanda tüm dünyada Miley Cyrus olarak tanınıyor.
  • Miley Cyrus,normal yaşamında boş vakitlerinde gitar çalan,şarkı sözü yazan ve ailesiyle birlikte olmayı seven sıradan bir genç kız.Fakat Hannah Montana dizisinde ışıltılı dünyanın bir parçası olarak ekrana geliyor ve hayranlarını bu renkli dünyanın içine çekmeyi başarıyor.Miley Cyrus,ayrıca konserleriyle de gençliği peşinden sürüklüyor.
  • Hannah Montana'da Miley Cyrus'ın canlandırdığı Miley Stewart Malibu'ya taşınıyor ve burada yeni bir hayata adapte olmaya çalışıyor.Miley'nin çok büyük bir sırrı var ve bu sırrı sadece babası ve menajeri olan Robbie Ray Stewart,garip erkek kardeşi Jackson Stewart,en yakın iki arkadaşı Lilly Truscott ve Oliver Oken ile paylaşıyor.Miley'nin büyük sırrı ise bir çifte hayat yaşıyor olması.Ünlü pop şarkıcısı Hannah Montana aslında Miley'nin ta kendisi.Anlayacağın Miley,gündüzleri okuldayken,geceleri sahneye çıkıp şarkı söyleyen bir genç kız.Miley dikkat çekmemek için okuldaki arkadaşlarına Hannah Montana olduğunu söylemiyor.
Kanalı : Disney Channel,Digiturk 67.kanal

Miley İle Hoş Bir Sohbet !



Bu kadar erken yaşta böylesine bir yıldız olmak nasıl hissettiriyor ?
Teşekkür ederim. :) Böyle sözler duymayı seviyorum. :) Böyle bir sorumluluk almak beni çok mutlu ediyor.Bazen üzerimde çok baskı olduğunu hissediyorum ama bu,daha iyi bir insan olmaya çalışmama yardımcı oluyor.

Bunu duymak ne kadar güzel,şımarmıyorsun yani ?
Hayır,kesinlikle !

Dünyanın dört bir yanından pek çok genç kız seni model alıyor.Bu nasıl bir his ve bu ilgiyi nasıl devam ettirmeyi düşünüyorsun ?
Aslına bakarsanız ne giydiğimin,kimle birlikte olduğumun çok da önemi yok.Onlar aslında beni ben olduğum için seviyorlar.Tabi sevdikleri içinde,benim gibi görünmek istiyor olabilirler.Onların sevdiği benim için çok önemli ve korumak için elimden geleni yapacağım.

Hayranlarının senin hakkında ne düşündükleri senin için önemli mi?
Tabi ki ! Hemde çok Önemli.

Kısa Kısa Miley



Gerçek Adı :
Destiny Hope Cyrus
Doğum Tarihi : 23 Kasım 1992
Doğum Yeri : Tennessee,USA
Burcu : Yay
Takma Adı : Miley,Smiley
Boyu : 1.65 m

  • Miley'nin kendisi gibi şarkıcı ve oyuncu olan babası Billy Ray Cyrus,Hannah Montana'da da Miley'nin babasını canlandırıyor.Güzel yıldızın aynı zamanda 5 üvey kardeşi var:Christopher Cody,Trace,Brandi,Braison Change,Noah Lindsey.
  • Amigo kızlık yapmayı çok seviyor.
  • Hiç şan dersi almadı.
  • Loco,Juicy ve Minnie Pearl adlarında üç köpeği var.
  • Miley Cyrus "Hannah Montana" dizisinde,Miley Stewart isminde,okulun popüler grubuna dahil olmaya çalışan bir lise öğrencisini canlandırıyor.Tennessee'den Malibu'ya taşınan ve yeni bir hayata alışmaya çalışan Miley'nin,aslında gizli bir kimliği daha var:O,sahneye çıkınca devleşen,Hannah Montana isminde bir süperstar!
  • Bugüne kadar 100'den fazla şarkı yazan yetenekli yıldız,bu şarkıların bazılarını "Hannah Montana"da söyledi.
  • Şeker kızımız,2 yıl boyunca Jonas Brothers'dan Nick Jonas ile beraberdi.


Miley'nin En'leri



En sevdiği rock grupları : Coldplay ve The Killers
En sevdiği şarkıcılar : Hilary Duff,Kelly Clarkson,Mariah Carey,Ashlee Simpson
En sevdiği albüm : Kelly Clarkson'dan "Breakaway"
En sevdiği yemek : Çin yemekleri
En sevdiği hobisi : Alışverişe çıkmak
En sevdiği sosyal aktivite : Kız kardeşi Noah ile birlikte "High School Musical"ı izlemek
En iyi arkadaşları : Brenda Song ve Ashlee Tisdale

27 Temmuz 2010 Salı

Miley Cyrus Kimdir ?


23 Kasım 1992 doğumlu Amerikalı bir aktris ve şarkıcı-söz yazarıdır. Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana'daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle bilinmektedir.Altın Küre Ödülleri] ve Broadcast Film Critics Association Ödülleri'ne aday gösterilmiştir.


Nashville,Tennessee'de doğmuştur.Leticia " Tish " ve country şarkıcısı Billy Ray Cyrus'un kızıdır. Christopher Cody ve Trace(Los Angeles'taki Metro Station adlı elektro rock grubunun solisti ve gitaristi)adlarında iki üvey ağabeyi vardır.Ayrıca Brandy adında bir üvey ablası, Braison adında bir erkek kardeşi ve Noah adında, Miley gibi aktris olan bir kız kardeşi vardır.Anne ve babası onun iyi bir geleceği olacağını düşünerek ona Destiny Hope(İngilizce'de, Destiny kader, Hope da umut demektir.)adını vermişlerdir.Sonraları sürekli gülümsediği için önce Smiley, sonra da Miley lakabını almıştır.Ayrıca Miley'nin ablası (Brandy) Miley yanında çalıyor.


Heritage orta okulunda okudu ve orada amigo kız takımındaydı. Artık Options For Youth(Gençler İçin Seçenekler) adında bir okula gitmektedir. Ayrıca Hannah Montana setinde özel öğretmeni de vardır. Anne ve babasının, Tennessee dışındaki çiftliğinde büyüdü.



Cyrus, ailesi Kanada'ya taşındığında, 9 yaşındayken rol yapmaya ilgi duymaya başladı. İlk rolü, babasının oynadığı Doc adlı bir dizide, misafir oyunculuktu. Dizide, Kylie adlı bir kızı canlandırdı.2003'te, Tim Burton'un yönettiği Big Fish adlı filmde, genç Ruthie'yi canlandırdı. Ayrıca Rhonda Vincent'ın If Heartaches Have Wings adlı müzik videosunda da oynadı.2 yıl ilişkileri süren sevgilisi olan Nick Jonas'tan ayrıldığında bunalıma giren Miley Cyrus, yeni albümü olan Breakout'da Nick Jonas'a hitap eden 7 Things (I Hate About You)'i yazmıştır.2008'nin Aralık ayında başladığı bir film olan Hannah Montana:The Movie yi bitirdi.Bu film Los Angeles ve Tennesee'de çekildi.Film Türkiye'ye 15 Mayıs 2009'da geldi. 28 Ağustos 2009'da son albümü The Time of Our Lives'i çıkardı. Türkiye'de 16 Nisan 2010'da gösterime girecek olan The Last Song'ta Liam Hemsworth ile birlikte oynuyor.Ayrıca miley kendi otobiyografisini yazdığı "Miles to go" (Millerce Gitmek) adlı bir kitap yazmıştır.Rol hayatı boyunca birçok dizide konuk oyuncu olarak da rol almıştır.Bunlardan en çok bilinen "suit life" tır.Miley basına Hannah Montana dizisini 2011 den itibaren çekmeyi bırakacağına dair açıklama yapmıştır.Şu an "Robot" adını verdiği albümü üzerinde çalışma yapmaktadır.


Ayrıca Miley Cyrus'u resmi sitesinden de takip edebilirsiniz. Miley Cyrus Resmi Sitesi

Merhaba Miley Hayranları :)


Miley Cyrus hayranları artık yeni buluşma noktamız burası.Bu sitede Miley Cyrus hakkındaki tüm bilgilere,haberlere,fotograflara,kliplere...ulaşmanız mümkün olacak.Hayran sitemizde hergün Miley ile ilgili yeni şeyler bulacaksınız.Yepyeni ve sıcacık bir arkadaş ortamının kurulması dileğiyle ...